Rada i Haris za dlaku izbjegli smrt: “Auto je eksplodirao, vatra je planula 2 metra uvis!”

Naime, kako prenosi izvor za Scandal, pjevački par je doživio stravično iskustvo nakon što su sletili na aerodrom u Njemačkoj, gdje su bili angažovani da nastupaju.
Menadžer, koji ih je vozio do Frankfurta, navodno ih je doveo u životnu opasnost zbog neispravnog vozila u kom su se svo troje nalazili.

Kada su stali na jednom semaforu, automobil je buknuo ispod haube, a vatra je planula dva metra uvis! Sve se munjevito dešavalo, kao na filmu! Ispostavilo se da je dotok goriva do motora bio u kvaru i da se sve zbog toga desilo, a da sve bude još gore, u gepeku automobila se nalazila plinska boca koja je pod pritiskom eksplodirala”, ispričao je izvor za spomenuti nedjeljnik, dodajući da je automobil eksplodirao kad su se udaljili od kola.
“Kada se sve smirilo, Rada i Haris su saznali da on (prim.aut. menadžer) nije odradio tehnički pregled i veliki i mali servis automobila, te da je do eksplozije došlo njegovom krivicom, ali nisu htjeli da mu zamjeraju. Bilo im je jedino važno što su sačuvali glave na ramenima”, otkrio je izvor.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI