Publika kaže ona je njihova kraljica: Irena Jahović snimila pjesmu “Biseri”, a uskoro još jedna koju je posvetila pokojnom ocu (VIDEO)

Gdje su najbolji provodi u Americi, merak i dobra muzika onda je tu i Irena Jahović koju je publika širom ove obećane zemlje već nazvala svojom “Kraljicom”. Popularnoj pjevačici ništa nije teško za svoju publiku, putovanja do države ili grada gdje nastupa kaže ona pređe “sa pjesmom” jer ovaj posao voli i radi iz ljubavi.
Irenine do sada snimljene pjesme se pjevaju na svim njenim gostovanjima, a pogotovo nova pjesma “Biseri” koju svi već znaju od početka do kraja.

-Pjesmu “Biseri”pisao je Milenko Jakšić, a muzika i aranžman je djelo Jasmine Jakšić i Jakšić produkcije, rekla nam je pjevačica i otkrila da je spremna još jedna pjesma interesantnog naziva “Sevdalinko ja te volim” koju je posvetila svom pokojnom ocu koju je otpjevala sa posebnom emocijom. Za estradnjake otkriva i autore a to su tekst Nijaza Juklo i aranžman i muziku Mićo Radovanović.

Profesionalan odnos prema ovom poslu Irena je pokazala i dokazala od početka zato je jedna od najtraženijih pjevačica u Americi, njen estradni notes je ispunjen datumima za gostovanja što je dokaz koliko ko vrijedi na estradnoj sceni. 

-Ja jednostavno volim pjesmu, a pjesma voli mene. Trudim se maksimalno posvetiti ovom poslu i želim da moja publika prije svega bude zadovoljna jer mi smo tu radi njih.

Irena ovih dana snima spot, a estradnjaci će prvi objaviti i ekskluzivne fotografije sa seta. Do tada uživajte uz pjesmu “Biseri”.(Estradnjaci)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI