PRVI PUT PRED PUBLIKOM NAKON ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Balašević održao koncert u Novom Sadu i oduševio sve

Čuveni kantautor Đorđe Balašević održao je sada več tradicionalni koncert na bogojavljensku noć u svom rodnom gradu u prepunoj sali Spensa. Bio je to njegov prvi nastup u Srbiji nakon zdravstvenih problema u novembru prošle godine kada su mu u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici ugrađeni stentovi te je susret sa novosadskom publikom bio posebno dirljiv.
Vjerovatno je to jedan od razloga zašto je Balašević koncert započeo pjesmom ’’Slovenska’’ i odmah dušu otvorio veoma raspoloženoj publici koja ga je već na drugoj pjesmi ’’Neki novi klinci’’ zasula plišanim igračkama na bini. Čuveni panonski šarmer već prepoznatljivim šalama zabavljao je publiku i obožavateljima poručio da mu ne zamjere zato što mora da se pridržava savjeta ljekara i da ide u šetnje i ne drži koncerte duže od tri sata.

Ove večeri se nije pridržavao savjeta ljekara, barem što se dužine koncerta tiče, tako da su se Spensom jedna za drugom do kasno u noć horski pjevale pjesme ’’Remorker’’, ’’Miholjsko leto’’, ’’Ne volem’’…


Slijedeći koncert Balašević će održati u Kragujevcu 25. januara u hali ’’Jezero’’.

(Blic)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI