PRIVEDEN RAJKO DUJMIĆ ZBOG NAPADA NA SUPRUGU!

Vođa popularne zagrebačke grupe Novi fosili Rajko Dujmić ponovo je prije tri dana priveden zbog novog slučaja prijetnji i fizičkoga napada na suprugu

Dujmića (64) je policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je prijetio i da ju je udario, dok je on navodno tvrdio da se događaja uopšte ne sjeća i da je bio jako pijan, navodi list.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudija zagrebačkog Županijskog suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Dujmiću to nije prvi događaj u kojem je pritvoren zbog napada na suprugu, ali je u ranijem postupku prije četiri godine pravosnažno oslobođen.

Tada mu je zagrebački Opštinski krivični sud izrekao kaznu od šest mjeseci zatvora uslovno na dvije godine, ali se on usprotivio presudi i poslije suđenja oslobođen.
Uprkos tom događaju Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri decenije nastavili su zajednički život, a Snežana je nakon tog incidenta Jutarnji list izjavila da Rajka nije prijavila, ali da su komšije pozvale policiju.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI