Priča između Slobe i Kije dogovorena! Gavrić iznio svoje tvrdnje pred zadrugarima, oglasio se Radanović (VIDEO)

Mirko Gavrić je tokom pitanja novinara izjavio da je priča između Slobe i Kije iz prve sezone “Zadruge” dogovorena stvar. Svoje tvrdnje iznio je pred svim zadrugarima.

– Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cijela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! – rekao je Mirko.

Na pitanje novinara zašto tu informaciju nije odmah iznio u javnost, Mirko je dao slijedeći odgovor.

– Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvijek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da šuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: “Nemoj sada ti tamo kad tebe neka djevojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka djevojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš”. Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu djevojku, a to nije bio dio plana – rekao je Gavrić.

U međuvremeno se oglasio Sloba Radanović.

– Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva namještaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem – rekao je Sloba za Pink.rs.

Pogledajte šta je Mirko Gavrić rekao:

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI