PREMIJERA NOVE PJESME I SPOTA: HARUN MEHMEDAGIĆ “A TI IDI DRUGOME” (VIDEO)

Bosanskohercegovački pjevač iz Breze Harun Mehmedagić objavio je novi videospot za pjesmu „A ti idi drugome“.

Nakon pjesama “Loše nam se piše“, “Vodi me do neba“ i “Samo bih s tobom“, perspektivni pjevač iz Breze Harun Mehmedagić snimio je i četvrtu pjesmu „A ti idi drugome“, za koju je objavio i videospot. Muziku i tekst za ovu baladu napisao je Ljubinko Tanasić, dok je aranžman i produkciju radio Kenan Fejzić Ćina.

Prema riječima autora, pjesma je priča o nesretnoj ljubavi. „Drago mi je da smo završili spot i da smo napravili jednu finu priču koja će, nadam se, doprijeti do naših slušalaca i gledalaca. Želim se zahvaliti svima koji su učestvovali u ovom projektu jer su svi dali svoj maksimum i hvala im na tome“, rekao je Mehmedagić.

Spot je sniman tri dana na lokacijama u Martin Brodu u Nacionalnom parku Una i prelijepoj tvrđavi Ostrožac u Cazinu. Scenarij spota napisao je Muhamed Berbić, a režiju potpisuje Nisvet Porić. „Kroz unikatne kadrove rijeke Une i nacionalnog parka, kao i tvrđave Ostrožac, htjeli smo u najljepšem svjetlu prezentirati ljepote Krajine i ono čime se svi ponosimo.Zahvaljujem se Harunu na ustupljenom povjerenju i cijeloj ekipi na odličnoj saradnji. Vjerujemo da smo napravili lijepu ekranizaciju ove balade“, kazao je Porić.

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI