Pred veliko finale Zvezda Granda promijenjena pravila, Marija otkrila detalje

Pjevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Marija Šerifović, otkrila je nove detalje o finalu koje se, kako je i Saša Popović potvrdio, sprema za 26. jun.

– Raduje me što su ove godine nova pravila, pobjednika bira publika, SMS glasanje – započela je Marija.

– Malo je to sad triki komentarisati, žiri prepoznaje kvalitet kandidata koji su kod mene, to su sve kvalitetni pjevači. Kod mene se ništa nije promijenilo, ja sam se raspustila do proljeća slijedeće godine. Drago mi je zbog kolega koje su počele da rade – rekla je Marija za Blic.
Šerifovićka navodi da se očekuje tenzija u finalu, ali da nema netrpeljivosti među članovima žirija.

– Nakon finala koje je 26. juna, imamo kolektivni sastanak, vidjećemo šta će biti. Ne može žiriranje da prođe bez tenzije. Nema netrpeljivosti. Istina je da sve ono što ljudi gledaju, i kad dođe do riječi, komentara, niko od nas ne doživljava lično. Možda se desilo u posljednje vrijeme neko nešto doživi lično, ali mi se na svakoj pauzi družimo – istakla je, dok je čelnik “Grand” produkcije Saša Popović potvrdio da se finale sprema za 26. jun.
– Uskoro će i finale 26. “Zvezda Granda”. Biće 16 takmičara u finalu, biće ludo, ima takmičara iz Bosne, Makedonije, Crne Gore.

(Telegraf.rs)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI