PREBUKIRAN KONCERTIMA OVOG LJETA: Davor Badrov “puni baterije” na moru

Promo turneja pjesme Davora Badrova koju je izdao prije nekoliko mjeseci “Rasplakao sam princezu” uz sve njegove dosadašnje hitove, vrhunac je doživjela u ljetnjoj sezoni. Davor neumorno nastupa kako u cijelom regionu tako i u dijaspori gdje puni klubove do zadnjeg mjesta, što se vidi na fotografijama koje dijele kako njegovi fanovi tako i on sam na društvenim mrežama.

U brojnim gradovima BiH, Hrvatske, dijaspore… obradovao je poštovaoce svog rada nastupima ovo ljeto. Svojim glasom uveličao je ovo ljeto i slavlja mnogih.

Interesovanje da pjevam na svadbama pogotovo je veliko, ali ponekad ne možemo ispuniti želju, što meni bude veoma žao, jer već imam dogovoren nastup za traženi termin – istakao je harizmatični pjevač.

Učestali nastupi i duga putovanja zahtijevaju i malo predaha na šta je Davor konstatovao.

-Uhvatim vremena za poneki odmor na moru ili na planini da napunim baterije, povratim snagu i već sljedeći dan neka druga država, grad. Ali, publika je ta koja pjevajući sa mnom u glas na mojim koncertima i dolazeći u velikom broju daje vetar u leđa i elan da se izdrži tempo ljetnje sezone – rekao je Badrov.

Već na jesen Davor će obradovati svoju publiku novom pjesmom “Voli me voli” i spotom za istu. Kao i za prethodnu “Rasplakao sam princezu” povjerenje je ukazao kompozitoru Saši Laziću. Dok očekujemo na jesen njegov novi hit mladi i perspektivni pjevač je koncertima prebukiran i dobru energiju i pjesmu nastavlja da dijeli sa svojim fanovima širom regiona!

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI