Poznati pjevač otkrio koji potez mu je ugrozio karijeru!

Nemanja Stevanović bio je jedan od favorita „Zvezda Granda” davne 2009. godine. Osim uspjeha i popularnosti koji je ostvario učešćem u popularnom muzičkom takmičenju, pjevač je zajedno sa kolegicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj popularnog talent šoua.

Međutim, danas priznaje da ga prihvatanje poziva da vodi emisiju stvorilo konfuziju kod publike i koštalo popularnosti koju je stakao prvenstveno kao takmičar.

– Ja sam kriv što sam prihvatio ulogu voditelja, jer sam tada dobijao komentare ‘šta je on – voditelj ili pjevač?! Možda je to bio nepromišljen potez sa moje strane, ali ok je ispalo. Bilo je to davno i tad mi je djelovalo kao izazov gdje sam lijepo snašao i mislim da sam odradio kako treba – priznao je Nemanja i dodao da je tokom bogate i dugogodišnje karijere, kao i svaki pjevač, pravio greške, a jedna od njih je možda bila i ulazak u “Farmu”.
– Bilo ih je, ali u smislu odabira pjesama nije, više što sam vodio emisiju, pa i taj ulazak u rijaliti. S druge strane, kada pogledamo sada rijatije i nije neka greška. Možda je moja greška što nisam bio prodorniji i ambiciozniji u karijeri, ali nisam taj lik koji je i žedan i gladan, pa ne moram to da radim – rekao je Nemanja u jednoj emisiji.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI