Poznata pjevačica Granda iskeširala više od 300.000 eura za dva stana!

Aleksandra Mladenović na estradi je pet godina, a za to vrijeme postala je jedna od najtraženijih pjevačica, te je zarađeni novac odlučila da uloži u nekretnine.
Aleksandra je tokom proteklih godina u Beogradu kupila dva stana, čija je ukupna vrijednost više od 300.000 eura, piše “Kurir”.

Jedna od najangažovanijih pjevačica iz redova “Zvezda Granda” je početkom ove godine za nekretninu od 60 kvadrata u elitnom beogradskom naselju dala 210.000 eura, tvrdi pomenuti list, a taj stan planira da izdaje.

– Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osjetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila – rekla je Aleksandra nedavno.

Prije dvije godine, pjevačica je, kako se navodi, kupila i stan na periferiji grada, u kojem i sada živi, i on je bio znatno jeftiniji.
Aleksandra već pet godina važi za jednu od najzaposlenijih pjevačica, pa pored klubova i diskoteka, redovno pjeva i na privatnim proslavama, gdje su ogromni bakšiši.

Ona je početkom ove godine za “Blic” otkrila da je veoma ponosna što je svojim radom obezbjedila sebi krov nad glavom.

– Pet godina sam na estradi i ponosna sam što sam mogla sebi da to da obezbjedim, da se ne oslanjam ni na koga. Kupila sam dva stana i zadovoljna sam, ali ne bih potencirala to. Svi koji vrijedno rade mogu sebi da obezbjede nešto – zaključila je Mladenovićka.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI