Poznata novinarka objelodanila strašne detalje: Tri poznate pjevačice silovane!

Novinarka i spisateljica, Simonida Milojković govorila je o aktuelnom slučaju Danijele Štajnfeld koja je optužila za silovanje Branislava Lečića i tokom razgovora na tu temu, iznijela tvrdnje o tome da zna za tri pjevačice koje su silovane.

– Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, riječ je o tri pjevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz muzičke industrije – počela je Simonida u “Premijera – vikend specijalu”.

– Te tri žene šute o tome. One su, sada već, sa bogatim karijerima. Sve tri su bile na početku karijere, bile su mlade i bile su silovane od strane… Sad ne smijem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu. Ali, recimo, neki kompozitor, muzički urednik, harmonikaš – tvrdi Simonida.
– Znaš zašto šute? Šute zato što nisu odmah prijavile. Drugo, mnoge žrtve ne prijavljuju zato što je taj postupak suđenja neprijatan za žrtvu. One, maltene, ponovo bivaju silovane, jer advokat odbrane, koji brani optuženog, pokušava da je degradira kao ličnost, da dovede njen moral u pitanje ne bi li svog štićenika odbranio. One su izložene strašnoj torturi na sudu – dodala je u gorepomenutoj emisiji.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI