Potukle se Vesna Rivas i Mira Škorić, trojica kolega ih jedva razdvojili!

Folk pjevačica Mira Škorić u jednom intervjuu žestoko je oplela po bivšoj učesnici “Farme” Vesni Rivas, za koju je rekla da ima noge debele kao balvani i da ne umije da pjeva, već da riče, zbog čega je u jednom studiju izbio potpuni haos.

Čim su se srele, došlo je do žestoke tuče koju su jedva zaustavili pjevač Šeki Turković i kompozitori Goran Ratković i Pera Sokanović.

– Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gdje je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavijestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: “Je l’ to ona lajava pjevačica?”. Odbrusila sam joj: “Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe”. Pošto nisam htjela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je nakvarno udarila otpozadi, počupala me je za kosu! Poludjela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom u čelu, preblijedila je kao krpa – ispričala je bivša farmerka i dodala da su ih Šeki, Goran i Pera jedva razdvojili.

– Sva trojica su izletjeli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili opet sam krenula na nju, a i oni na mene – ispričala je pjevačica.

Mira Škorić se ovim povodom nije oglasila, a Goran Ratković potvrdio je da je zaista došlo do incidenta.

– Tačno je da su se pokoškale, ali se ne sjećam detalja jer je to bilo davno, prije 20 godina – rekao je Rale.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI