POTRESNA ISPOVIJEST BAKIJA B3: “Dijete sam razvedenih roditelja, bio sam prepušten ulici, postao maloljetni delikvent… završio sam u domu!”

U toku je najgledaniji show program “Parovi”, koji se emituje na Happy televiziji.

Pored starih rijaliti igrača i njihovih intriga, u vili se neki nalaze po prvi put ali drže iskusno pažnju auditorijuma.

Andrija Đogani koji je narodu poznatiji kao Baki B3, jedan je od začetnika dens pravca u regionu, a trenutno je takmičar u najeksluzivnijoj vili na Balkanu, vili Parova.

Baki je odlučio da pokrene svoje fanove ulaskom u najgledaniji zabavno-humorističi program i da im dopusti da ga oni bolje upoznaju, te je tako sinoć u emisiji Vruća stolica sa voditeljicom Ađelom Lakićević iznio detalje svog života.

– Ja sam dijete razvedenih roditelja. Bio sam prepušten sebi. Ulica je bila moja druga kuća. Bio sam nestašan, maloljetni delikvent, pa sam kao takav završio i u domu – rekao je Baki.

Neko vrijeme ga nije bilo u medijima, međutim, ovaj denser je čvrsto odlučio da se vrati na scenu u velikom stilu.

Poznati denser devedestih koji je duhom i dalje mlad rekao je koji su njegovi razlozi ulaska u vilu.

– Jedan od razloga je nedostatak novca, ali prije svega marketing. Ja sam pjevač i moram da se pojavljujem na nekoj televiziji. Bio sam protiv rijalitija, ali ovo je najbolji način da se vratim na scenu – rekao je Baki.

Da li će nas Baki ove jeseni u vili oduševiti nekim singlom koji će pjevati generacije kao što pjevaju „Još pet minuta“ ili hit „Olovna ruka“, ostaje nam da vidimo.

(Alo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI