Posjeduje restoran i hotel, a slobodne dane pjevač provodi sa rajom uz pivo

Svjedoci smo da se estradne ličnosti sve češće late i drugog biznisa, osim pjevanja. Najisplativije za poznate je izgleda ugostiteljstvo, te se pored Nede Ukraden, koja ima igraonicu i kafe poslastičarnicu, Hanke Paldum koja izvor prihoda ima i od buregdžinice i Halida Bešlica koji drži pumpu i hotel, i pjevač Halid Muslimović odavno otisnuo u ugostiteljske vode.
Ali iako posjeduje hotel i restoran u Prijedoru, Plavom čuperku, kako Halida zovu od rane mladosti, draže je da sa svojom rajom ispija piće u nekoj malog kafani, negdje “preko”. To je pjevač potvrdio na Instagramu, objavivši fotku iz Antverpena u Belgiji, gdje sa društvom pije pivo i jede pizzu.

“Sastalo se staro društvo. Najbolji jarani sastali se u jednoj maloj kafani bez maski. Pozdrav iz Belgije od Šekija Kardumovića, Makija Gavrića i mene”, napisao je pjevač u opisu fotografije.

https://www.instagram.com/p/CCjfXquhmm5/?utm_source=ig_embed
Iako je popularnost stekao u bivšoj Jugoslaviji, pod “stare dane” riješio je da je gradi karijeru i mimo naših granica, a nedavno je postao i jedan od najpopularnijih pjevača u Turskoj.

(Paparazzo.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI