POPULARNA REPERKA ČESTO OTKAZUJE NASTUPE: Šta se dešava sa Senidah?

Popularna slovenačka reperka Senidah radila je punom parom i skoro svakodnevno nastupala širom regiona ali i Europe. Upravo ovaj način života reperki je počeo da smeta i da joj ozbiljno narušava zdravlje.
Ogromna popularnost

Naime, Senidah posljednih dva mjeseca nerijetko otkazuje nastupe, kako je i sama priznala, zbog lošeg zdravstvenog stanja. Iako nije precizirala o čemu se konkretno radi, svaki put uredno obavijesti fanove o nedolasku na nastup i između ostalog obeća da će isti i nadoknaditi.

Šta se zapravo dešava sa pjevačicom i zbog čega često otkazuje koncerte niko sa sigurnošću ne može potvrditi.

Ono što je evidentno je da posao, stalna putovanja, koncerti… uzimaju danak. Senidah je, čini se, toliko umorna da nije u stanju podnijeti iznenadni pritisak ogromne popularnosti i činjenice da je traže na sve strane.
Podsjetimo, Senidah je već dva puta obavijestila fanove o narušenom zdravlju i to oba puta u mjesecu decembru 2019 godine. Prvo je otkazala sarajevski koncert, a zatim nekoliko dana poslije nakon koncerta u Sloveniji završila je u bolnici. Sudeći po fotografiji koja je nastala u kolima Hitne pomoći, drug put bilo je mnogo ozbiljnije stanje.

Bolovi, injekcije…
-Moj pogled poslije sinoćnjeg nastupa… Već par dana se mučim i putujem na nastupe u strašnim bolovima, tabletama i injekcijama ali sinoć my body said STOP (Moje tijelo reklo je stop)! Nećeš niđe i tako završila u Hitnoj. Ovim putem bih željela svima koji su kupili karte da se izvinim i da ću doći prvom prilikom. Čeka nas mnogo nastupa, ali da se ne bi i oni otkazali, idemo da ovo izliječimo i za par dana dalje punom parom – napisala je tada u objavi.

(Expresstabloid)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI