Pogledajte kako su izgledali Halid Muslimović i Sonja Bašić kada su se upoznali?

Halid Muslimović se za srbijanski Telegraf konačno oglasio povodom višemjesečnih optužbi koje je na njegov račun iznijela Australijanka Sonja Bašić. Tvrdi da je Sonju upoznao davno, dok je kao njegov fan dolazila na njegove koncerte.

Nisam fan

– Ja je znam 20 godina. Znam je sa koncerata, ona je moj fan – kazao je on.
Odmah potom se oglasila i Sonja koja kaže da Halid laže, da ona nije nikakav njegov fan te da se samo jednom pojavila na njegovom koncertu u Australiji, davne 1995. godine, te priložila i fotografiju.

-Imam tu sliku kada sam sam sa svojim mužem i prijateljima bila na njegovom koncertu na kojem je bio sa svojom Adelisom. Halid je svake dvije godine dolazio u Australiju i ja nikada više, niti jednom za tih 20 godina, nisam bila tu, jer on nije tip pjevača koje ja slušam. Sve do 2015. godine – govori ona.

Halid je u svom intervjuu još kazao da Sonja spominje velike pare, pa će tako morati da odgovara u Australiji, jer ako ga je dala – kako ga je dala? Odakle joj i da li je platila porez, pita se on?

-Smješno je to što pominje. Nemam ja problema sa poreskom u svojoj zemlji, kao on u svojoj tako da za moju poresku ne mora brinuti. Treće, ima on dokaz i račun njegov što stoji u PD za 107,000 eura pa nek tamo računa, a ja imam čak 9.000 sačuvanih poruka! Zakonski ja Sonja Bašić nikada ga nisam dovela u Australiju, što tvrdi da smo imali neki biznis. A kako čujem, plaćen je 2000 eura po koncertu, tako da za 107,000 eura trebao bi još deceniju da pjeva, a o više ne može ni ulaziti ovamo.

-Nikada nisam bila njegov fan, imam svjedoke za tu glupost, ja sam bila jedini fan kralja folka Šabana Šaulića, koji mi je bio dobra prijatelj još od 1989. godine.


-Halid nije nikakav biznismen jer da jeste ne bi upao u toliku provaliju, pa da ga Sonja godinama izvlači i plaća kredite!!!

Kleveta

Dodala je još da na sud 29. oktobra u Banja Luku stiže i australijski konzul, time potvđujući da će se i sama naći tog dana u Osnovnom sudu.

-Mnogo se on sikira za moje stvari, bolje mu je da gleda sebe, jer ima puno svojih problema. Neka dokaže da me nije tukao! A zbog klevete tužiću i njega i sve one koji su dopustili da kalja moje ime – rekla je Sonja.

(Expresstabloid)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI