Počinju “Parovi 8”: Pogledajte kada će se useliti novi stanari!

Dugo se nagađalo kada će početi “Parovi 8”! Produkcija je sve vrijeme vješto krila datum i satnicu samog početka, ali sada je sve napokon jasno.
Kako ekskluzivno saznaje portal “Alo.rs” nova sezona rijalitija počinje sutra, tačnije u četvrtak 12. septembra!

Ulazak je predviđen za 21 sat, a novi stanari spremni su da naprave najveći šou na Balkanu.

Naime, u zemunsku vilu ove sezone ulazi lik koji je već poznat medijima – Zmaj od Šipova. Iako je nedavno imao probleme sa zakonom, Zmaj će se naći pred kamerama popularnog rijalitija.

Pored njega, za glavnu nagradu u “Parovima” će se boriti i Kristijan Golubović. On će služiti kaznu u rijalitiju, otkriva naš upućen izvor.

Kako saznajemo, postoji šansa da u vilu uđe i Jelena Maćić, međutim još uvijek nije poznato da li će se naći u ulozi takmičara ili voditelja.

Đole i Đina takođe će biti stanari vile za nekoliko nedjelja, a očekuje se ulazak Nikole Lakića i Coke sa djetetom.

Produkcija je pregovarala sa Nenadom Marinkoviće Gastozom kom je ponuđena velika svota novca, te se očekuje i njegovo učešće. Pobjenica rijalitija “Snajke” Teodora Radoičić boriće se za glavnu nagradu u osmoj sezoni “Parova”, a uveliko se spekuliše da je ona jedan od glavnih favorita.
Međutim tu nije kraj. U “Parove” stiže još nekoliko zanimljivih takmičara, a ko će još ući u vilu, pogledajte u prilogu:

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI