POBJEDNICA ”ZADRUGE 3” BRUTALNO PREVARENA: ”Žena mi je uzela pare, a zatim saopštila da je došlo do nezgode!”

0
32

Pobjednica treće sezone rijalitija ”Zadruga” Iva Grgurić našla se na meti brutalne prevare. Naime, kako saznajemo, Ivu je prevarila žena od koje je željela da iznajmi stan na Mirijevu za sebe i svog partnera Filipa Đukića.

– Iva je vidjela oglas za stan na Fejsbuku i na osnovu slika joj se prostor veoma dopao, pa je poželjela da ga iznajmi za sebe i Filipa. Nije željela da propusti tu priliku, a budući da se navodno javio veliki broj interesenata za taj stan, žena koja iznajmjuje nekretninu tražila je od Ive da joj unaprijed uplati novac na račun. Ona je taj novac i uplatila, povjerovala joj je, da bi joj se žena pred samo useljenje javila i rekla da mora da joj otkaže stan, jer je navodno pukla neka cijev i poplavila sve. Iva je pobjesnila, jer je otkazala prethodni stan u kojem već živi u Beogradu, ne može da dođe sebi i d povjeruje da je neko mogao tak da je nasamari – otkrio je izvor blizak Grgurićevoj za Pink.rs, a kako bismo provjerili ove navode, kontaktirali smo i Ivu, koja nam je sve potvrdila.
– Istina je da sam prevarena. Vrlo sam uznemirena zbog svega što se desilo. Ne mogu da povjerujem čime se ljudi sve služe. Ja sam se sa tom ženom viđala preko video poziva, čak mi je i svog sina pokazala, stekla sam potpuno povjerenje. Nije mi ni na kraj pameti bilo da će me prevariti. Ne bih voljela nikome da se desi da nepromišljeno uplati novac nekome. Mi nismo ni mogli da vidimo stan uživo, gledali smo preko slika samo, ali mislila sam da neće biti nikakvih problema. Veoma sam bijesna, jer sam imala problem zbog stana u kojem živim, koji sam otkazala. Žena me je prevarila, slala mi je slike poplavljenog stana sa interneta… Uzela je pare, a onda saopšti kako je došlo do te nezgode u stanu sa cijevima, vjerujte mi da još ne mogu da povjerujem kako sam nasjela – poručila je Iva za naš portal.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI