Pjevačicina majka otkrila: “Sloba i Kija su pravili bebu poslije Zadruge”

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, u rijalitiju Zadruga rekla je da su njena kćerka i bivši zet, pjevač Sloba Radanović, nakon Zadruge 1 radili na proširenju porodice.

Dok je napadala Nenada Aleksića Ša zato što je prevario suprugu Ivanu sa Tarom Simov, Nadica je pokušala da tu situaciju uporedi s ljubavnim trouglom iz prve sezone rijalitija. Ona je podsjetila da je Sloba u “Zadruzi 1” prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom Đogani, ali ju je poslije svega molio da se pomire.

– Ša, tvoja veza sa Tarom neće uspjeti, vratićeš se Ivani. Preklinjaćeš ženu da ti oprosti! Kao i ovi moji što su se mirili i pravili bebu… Na kraju su se rastali, ali nije to tako lako da se uradi – izlanula se učesnica “Zadruge 4”.
Kija i Sloba nikad nisu htjeli da pričaju o neuspjelom pokušaju pomirenja poslije rijalitija. Priznali su samo da su provodili vrijeme zajedno, ali su tvrdili da nisu obnovili ljubav, a kamoli da su pravili bebu.

– Javna je tajna da su bili zajedno poslije ,,Zadruge” i da je Sloba zbog toga otkačio Lunu. Htjeli su da spasu brak, čak su smatrali da je pravi trenutak da prave bebu, vjerovali su da bi ih to zbližilo. Kiji je najveća želja bila da postane majka, pa su radili na tome – otkriva za Kurir izvor blizak bivšim supružnicima i dodaje da je period obnovljene ljubavi bio kratak.
– Kija nikako nije mogla da Slobi pređe preko prevare i nekih ružnih stvari koje je javno govorio o njoj, pa mu je stalno to prebacivala. Sve više su se svađali, neke rasprave su prelazile i u fizičke kontakte, pa su se na kraju razišli. Kockareva je još u “Zadruzi” govorila da ce Radanoviću kad-tad roditi dijete – rekao je izvor.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI