Pjevačica otkrila sa kim je u karantinu, pa progovorila o zaraženom kolegi!

S obzirom na to da je Novi Pazar bio jedan od najneodgovorinih gradova u Srbiji po pitanju poštovanja pravila i mjera bezbjednosti koji su naredili nadležni organi, Elma Sinanović kaže da se narod dozvao sebi i napokon shvatio sve ovo ozbiljno.
– Istina je da se u samom početku narod nije držao propisanih mjera i nekako su sve olako shatili, ali nakon što je uslijedila pandemija u cijelom svijetu dozvali su se pameti. Potpuno je sve drugačije od prije samo nekoliko dana kada smo mogli vidjeti ljude koji šetaju ulicama i sjede u kafićima.

https://www.instagram.com/p/B8UiJKDnR9L/?utm_source=ig_embed

– Svaki treći dan odem do prodavnice, uzmem šta mi je neophodno i mirna sam. Hulija i ja smo same, tako da nama je lako. Sa prijateljima i ostatkom porodice smo na grupnom četu i grupa nam se zove “Its korona time” što znači “Vrijeme je za koronu” (Smijeh). Predpostavljam da neko ko živi u višečlanoj porodici ima više razloga za strah. Moram da dodam da pored Hulije i mene imamo i tri psa, pa iskreno u našoj kući alkohola i asepslola uvijek ima na pretek, i kuća se bar 2x na dnevnom nivou čisti i dezinfikuje. Vrijeme prekratim tako što skuham ručak, poigram se malo sa psima, ali moram da priznam da najviše vremena sam uz televizor i pratim vijesti. Volim da sam upućena, da znam u svakom trenutku šta se dešava sa virusom i kako se širi, te pomno sve slušam i pratim – govori pjevačica i dodaje:

– Sretna sam kada sam vidjela veliki broj kolega i kolegica koji su poslali javne poruke i apel na sve ljude da ostanu u svojim domovima, jer naš glas, glas javnih ličnosti se daleko čuje i sretna sam što su se svi ujedinili sada.
– Što se same finansijske krize na estradi tiče, mislim da će se to tek pokazati za tri do četiri mjeseca. Za sada vjerujem da je svako uštedio i ostavio nešto na svom bankovnom računu, ali brzo će se potrošti te tek onda kreće panika. Moraju da se plasiraju nove pjesme, novi spotovi, novi projekti, a to sve košta i po nekoliko hiljada eura tako da vjerujem da panika tek slijedi.

https://www.instagram.com/p/B5TRhthnKIO/?utm_source=ig_embed

– Čula sam i videjla da je Đorđe David obolio od korone, i žao mi je bilo koga da se zarazi, ali ako biraš od dva zla, njega je pogodilo ono manje. On je dobro koliko sam primjetila, snima klipove, apeluje na narod, daje intervijue tako da nije od onih teže oboljelih, već funkcioniše normalno i sigurna sam da će biti ok. Opet moram da dodam da je samo izolacija jako bitna, i čula sam da je on bio u Makedoniji i da se tamo zarazio, zato poslušajte šta nam govore nadležni organi jer sigurno ne govore ništa uzalud. On je jak čovjek i šaljem mu pozitivne misli – rekla je Elma.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI