Pjevačica doživila neprijatnost, njene kolege se umiješale i odmah reagovale

0
59

Pevačica Aleksandra Mladenović je, kako pišu mediji, jednom prilikom na nastupu doživila neprijatnost o kojoj do sada nije govorila u javnosti.

Aleksandri je nakon jednog nastupa u Novom Sadu prišao nepoznat muškarac, rekao joj da je zaljubljen u nju i da bi volio da budu zajedno, piše “Srpski telegraf”.

– Aleksandra se zahvalila gostima, sišla sa bine i otišla da odloži mikrofon, a u tom momentu ju je presreo nepoznati muškarac. Rekao joj je da živi i radi u Njemačkoj, da je rodom iz Srbije i da je lud za njom. Objasnio joj je da je zaljubljen u nju od kako se pojavila na estradi i rekao joj da bi volio da s njom ima nešto više. Ona je počela da se smije i rekla da to nije nikako moguće, nakon čega joj je on ponudio 100.000 eura, uz riječi da hoće da finansira njen novi album – rekao je za pomenuti list izvor blizak pjevačici i dodao da su muzičari iz benda potom pomogli pjevačici da se riješi neželjenog udvarača.
– Ubjeđivanje s tim momkom je trajalo 15 minuta, a onda su se umiješali muzičari s kojima je Aleksandra radila. Rekli su tom čovjeku da moraju da krenu u Beograd i da ona ide s njima – tvrdi izvor.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI