Pjevači organizuju koncert u čast ubijene Jelene Marjanović!

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koji je snimio pjesmu i spot posvećen ubijenoj pjevačici, Jeleni Krsmanović Marjanović, učestvuje u organizaciji koncerta u čast ubijene pjevačice, koji bi trebalo da bude održan u oktobru.

“Želja porodice Krsmanović je da se održi koncert u Jeleninu čast, a oni su me zamolili da pomognem organizaciji. Prihod bi išao maloj Jani, a ja od čitavog projekta ne bih uzeo ni dinara, već u svemu vidim samo ličnu satisfakciju. Kontaktirao sam sa Sašom Popovićem kako bi nas podržao Grand, ali on je na odmoru i nadamo se da ćemo uskoro postići dogovor. Naša želja je da koncert bude u Centru Sava 18. oktobra i da se tada okupe brojni pjevači i poštovaoci pokojne Jelene Marjanović. Po prirodi sam tvrdoglav i siguran sam da će nakon više od dvije godine od kada je Jelena svirepo ubijena biti održan koncert u njenu čast”, kaže Šipka za Alo i ističe da je ponosan na sebe što je snimio pjesmu o pokojnoj pjevačici, uprkos tome što je naišao na podijeljene reakcije.

“Veoma poštujem Teodoru, Jeleninu sestru od strica, i članove porodice Krsmanović, a uz njihov blagolsov sam i snimio pjesmu. Znao sam da će biti negativnih komenata i da mnogi misle da sam na ovaj način htio da se obogatim. Ipak, sve su to nebuloze, nisam uzeo ni dinara od pjesme, niti mi je to namjera. Krsmanovići i ja smo odnos podigli na viši nivo od profesionalnog i postali smo prijatelji. Najvažnije mi je da se pjesma, osim članovima Jelenine porodice, svidjela kolegama forenzičarima i mojim prijateljima”, zaključuje Šipka za Alo.

(Scandal)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI