Pjevač potpuno izgubio glavu za novom djevojkom!

Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi na Tajlandu, a u ovom Raju na Zemlji je pronašao mnogo više od odmora.


– Gastoz je put na Tajland isplanirao još prije nekoliko mjeseci kako bi se odmorio od zimske sezone nastupa, ali je odmorio pred ljetnu. Sa drugarima se dogovorio da ne vode žene kako bi zabava bila potpuna, ali mu je taj plan propao samo par dana nakon dolaska na egzotičnu destinaciju – počeo je priču izvor.
– On je na jednoj plaži ugledao žensko društvo, a Džulijana mu je odmah privukla pažnju. Prišao im je i pitao ih da im se pridruže, što su one prihvatile. Džulijana je prirodna djevojka bujnih oblina, što Gastoz obožava. Često je bio sa silikonskim ljepoticama, pa otuda i ne čudi što mu društvo prirodne i jednostavne djevojke odgovara.

– Nerazdvojni su od momenta kad su se upoznali i on ne prestaje da priča o njoj. Drugarima se povjerio da je zaljubljen kao nikad do sada i da će morati da je dovede u Srbiju. Iako iz šale, Gastoz joj je već rekao da se mora oženiti njom – dodao je izvor.
– Pitao ju je da li bi se udala za njega, ali to ona nije shvatila ozbiljno. U inat tome, ljubi je pred svima, obasipa je pažnjom i uveče šetaju plažom kao tinejdžeri. Ne bi nas čudilo da je stavrno dovede u Srbiju i oženi se. Sa njim se to nikad ne zna.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI