Pjevač ispričao potresnu priču o bivšoj djevojci koja je preminula na njegovom nastupu

0
7
Pjevač Petar Mitić (34) sa knedlom u grlu ispričao je da mu je bivša djevojka 2009. godine preminula na nastupu.

Naime, Mitić i pomenuta djevojka, Sanja, nakon raskida ostali su dobri prijatelji i ona je sa njim nastupala u perodu kada je on bio tezgaroš u Vranju.
– To je bilo 2009. godine. Zvala se Sanja, bili smo saradnici, to je djevojka koja je radila sa mnom još dok sam bio tezgaroš, dok sam radio u Vranju. Nažalost nas neki mladi ljudi prije vremena napuste. Eto, i sad je došlo neko vreme glupo, kada se desi da neki mlad život zbog kovida ode – rekao je Petar.

– Takve ljude ne treba nikako zaboraviti, vrijedni su pomena, naravno, uvijek, ali ja nekako bježim od toga zato što sam emotivan, zato što me sve to i dotiče, lijepo je sjetiti se i pomenuti ljude koji odlaze, ne treba zabraviti, ali je tužno kada neko ode mlad i prije vremena – ispričao je pjevač u emisiji “Grand Magazin”.

Mitić je ispričao da se tragedija desila nakon što je on došao da radi i istakao je da je izgubio pravog i iskrenog prijatelja.

– Na nastupu je preminula, došao sam da radim. U tom trenutku mi smo bili prijatelji, mi smo bili zajedno i ostali baš dobri prijatelji. Tako da sam izgubio prijatelja, iskrenog i pravog, više nego djevojku, jer u tom trenutku sam bio sa nekom drugom djevojkom – zaključio je Petar.
Petrovu priču o smrti prijateljice i bivše djevojke pogledajte u videu (od 05:34) u nastavku:

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI