Pjevač Alen Muković pušten iz pritvora, oslobođen optužbi za nasilje

Crnogorski pjevač Alen Muković, poznat javnosti po pjesmama “Priđi mi” i “Na srcu kvar” kog je nevjenčana supruga Ana optužila za navodno nasilje u porodici, oslobođen je svih optužbi.

“Veliki sam protivnik svega toga, ako neko mrzi nasilje to sam ja”, rekao je Muković za “Ns uživo” i istakao da je nakon iznošenja svih dokaznih materijala donijeta odluka o oslobađajućoj presudi.

Mukoviću je nakon optužbi nevjenčane supruge određen pritvor, a pjevač se nakon izlaska iz pritvora, gdje je proveo 71 dan, vratio u Crnu Goru, dok mu je ulaz u Srbiju zabranjen.
“Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na tri mjeseca, jer sam tu boravio neprijavljen. Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobjegao iz Srbije, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvijek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu”, rekao je pjevač.

Podsjetimo, Alen je priveden u policiju nakon svađe sa nevjenčanom suprugom Anom, koja se 8. februara dogodila u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari ispred zgrade broj 27 u kojoj je povremeno živio sa njom i ćerkom Lanom.

(Cdm.me)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI