PAROVI: PREKRŠAJ KOJI JE GASTOZ NAPRAVIO JE NEPODNOŠLJIV

Nesmotren potez Nenada Marinkovića Gastoza rezultirao je posljedicama širokih razmjera.

Naime, nakon što je saznao da je njegova djevojka Naida raskinula sa njim putem Instagrama, on se prerušio i pokušao da pobjegne iz velelelepne vile u Zemunu.

Dvojica radnika Hepi televizije ostalo je bez posla nakon bezuspješnog pokušaja, a glavna nagrada u rijalitiju spala je sa 100.000 na 70.000 eura.

Mnogi smatraju da je odluka produkcije, da kazni Nenada sa oduzimanjem posjete Naide do kraja rijalitija, veoma blaga, a evo kako je on prokomentarisao čitavu situaciju:

“Ti momci su doživjeli nešto što je najgore u ovom slučaju, zbog njih. Ne smatram sebe herojem, niti se samtram natprosječno inteligentnim. Ja sam se tako osjetio u tom trenutku i riješio sam da pokušam. Takvo obezbjeđenje bi trebalo da poželi svaka kuća, oni su potpuno momci na mjestu. Znate da nisam takav, da se radujem tuđoj nesreći”, rekao je.

Gastoz je priznao da je cijelu situaciju dobro planirao i da je čekao na prvu grešku obezbjeđenja, kako bi iskoristio priliku. Produkcija je odlučila da kazni takmičara sa još 2.000 eura.

“Samo sam želio da zagrlim svoju djevojku za Dan zaljubljenih”, dodao je učesnik nakon svega.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI