OVO JE HONORAR MAJE MARINKOVIĆ ZA ZADRUGU 5: Ima pakleni plan!

Maja Marinković bi uskoro trebalo da se useli u Bijelu kuću, potvrdio je njen prijatelj.

– Maja se već uveliko sprema za petu sezonu rijalitija “Zadruga” i svjesna je da će unutra napraviti odličan šou. Dugo se premišljala da li je nova sezona rijalitija za nju, ali primamljivi honorar koji je dobila od produkcije oborio ju je sa nogu. Priča se da je blizu 5.000 eura mjesečno dobila da se u rijalitiju osveti Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru – priča izvor i dodaje:

– Maja se nakon kratkog dvoumljenja odlučila da uđe u petu sezonu i to se može dogoditi svakog dana. Međutim, ona je uz to smislila i dobar plan kojim će uspjeti da raskrinka, sada već dva bivša momka, Cara i Janjuša. Naime, njoj je zasmetalo što je Car u okviru rijalitija vara sa Sandrom Čaprić i želi po svaku cijenu da mu se osveti. Odlučila je da zavede visokog crnog momka u rijalitiju i tako mu napakosti. Nije još uvijek otkrivala koji je to momak, ali svi sumnjaju na Marka Osmakčića.
Majin prijatelj za kraj otkriva da je spremna sve što se događalo van Šimanovaca da objelodani, sve što je vezano za snimke tuče nje i Filipa, poruke koje joj je slao Janjuš i fotografije, ali i ko joj je sve prijetio.

– Vidjećemo kako će Majin ulazak uticati na Janjuša, jer je nedavno pričala da je abortirala njihovo dijete. Očekuje se da će njen ulazak probuditi stare emocije među partnerima, ali Maja sa Janjušem ne planira više ništa, osim da ga izludi ponašanjem. Sličan plan je skovala i za Cara. Zna mu tačno slabe tačke i tu će da ga gađa kako bi izazvala njegovu reakciju. Opasan je ona igrač kada se namerači na nekoga, a ovog puta je riješena da se osveti i jednom i drugom – zaključuje Majin dobar drug.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI