Ova pjevačica je izvadila implantate iz grudi

Pjevačica Jelena Gerbec je prva od estradnih ličnosti koja se odlučila na vađenje implanata iz grudi. Nisu joj se svidjeli silikoni koje je stavila, pa je tako riješila da ih izvadi i vrati se prirodnom izgledu.

“Ja ne znam šta je meni, ja sam izgleda neka čudna ličnost… Stavim grudi, pa izvadim, udam se, pa se razvedem, pa se opet vratim… Ne oblačim se provokativno i te grudi nikad nisam ni izbacila u dekolte, kad sam imala silikone. Puno sam trenirala i onda je to tkivo samo nestalo i onda sam rekla doktoru da mi uradi bukvalno neprimjetno, da mi vrati to što sam imala, međutim nismo se dobro razumjeli i bila sam totalno nezadovoljna i nesretna”, rekla je ona  za grand.online i dodala:
“Onda sam rekla, šta će meni ovo u životu ja nisam taj tip djevojke. Čekala sam samo da prođe taj neki period da mogu ponovo anesteziju i da ih izvadim”.

“Hvala bogu da je došlo to vrijeme da vade silikone… Sve je postalo toliko pretjerano, da nema prirodne djevojke. Radila sam skoro u Novom Sadu tamo su skoro sve djevojke prirodne i prelijepe. Dosta se izobliče i jako mladi krenu sa tim, stvarno je priroda najljepša… Sada ne možeš da nađeš djevojku sa tankim usnama i nosem izvan kalupa… Imam dvije kćerke, neka su žive i zdrave, vidjećemo kakav će trend biti tada. Ali stvarno nema potrebe, svako je lijep na svoj način”, smatra pjevačica.
“Radu Manojlović, Milicu Todorović, Milicu Pavlović i sve prirodne ljepotice podržavam, stvano svaka im čast”, ispričala je Jelena u emisiji “Grand magazin”.

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI