OTVORENO PISMO NEDE UKRADEN O MILENINOM SLUČAJU: Da li je moguće da niste vidjeli suze i patnju?!

0
27
Poznate ličnosti ne prestaju da komentarišu slučaj glumice Milene Radulović

Milena je ove optužbe izrekla javno, nakon čega je glumica Iva Ilinčić priznala da je i ona bila žrtva s*ksualnog nasilja Miroslava Aleksića.

Mnogi ovim dvjema mladim glumicama upućuju javno podršku, a to je sada učinila i pjevačica Neda Ukraden i to otvorenim pismom na Instagramu.
– Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve djevojčicama, dječacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih prije svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lijepih umjetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u društvu prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smiju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si spriječila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se, a pitam i roditelje: Da li je moguće da niste vidjeli u očima svoje djece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost poslije časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg djeteta????!!!! Da li je želja da vam dijete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primjernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umjetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica – ružna, glupa i nesretna domaćica koja radja djecu a koju muž vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima, prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj djeci – napislala je Neda.
(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI