Otkrivena Šabanova tajna: Bio je ludo zaljubljen u Vesnu Zmijanac!

Naime, Šaban je bio ludo zaljubljen u Vesnu Zmijanac! Prema riječima harmonikaša, za tu priču ne znaju ni Vesna ni Goca!

– Vesna je imala 16 ili 17 godina kada se Šaban zaljubio u nju, to je bio sam početak njene karijere – započinje harmonikaš i nastavlja priču za Scandal!:
– Čak je maštao da ima dijete s Vesnom i da je oženi. Šaban je tada imao nekih tridesetak godina i svima je poznato da je u tom periodu pomagao Vesni da se probije na estradi. Podučavao je pjevanju, učio je da pjeva foršpile i trilere, baš joj je bio posvećen. Nije mu bilo teško ni da po cijelu noć radi s Vesnom jer je vidio da je ona veliki talenat, a i odgovaralo mu je da s njom bude zajedno jer mu se dopala i kao djevojka. Inače, u to vrijeme Šaban je bio jako stidljiv, volio je da pjeva i nastupa, ali u društvu i sa djevojkama nije mnogo govorio, više je sve posmatrao sa strane i maštao sam za sebe. Tad je on uveliko bio u braku s Gocom, imao je Sanelu i Ildu, tako da je ta njegova ljubav prema Vesni više bila platonska. Nikada on njoj nije izjavio ljubav, niti joj je rekao šta osjeća. Samo se povjerio jednom muzičaru s kojim je tada radio kako je opčinjen Vesnom i kako bi je sigurno oženio da već nije u skladnom braku s Gocom. Sa druge strane, Goci je tada smetalo što Šaban skita s društvom po kafanama i što ga nema kod kuće kad joj je najpotrebnije, pa ga je malo stisla i vremenom je Šaban prestao da radi s Vesnom na njenom pjevanju, ali su svakako ostali prijatelji. Čak je i Vesna nedavno rekla da je poslije smrti majke i oca najviše pogodila tragedija koja se desila Šabanu, pa je jasno da su bili i te kako vezani i bliski – zaključio je izvor za Scandal.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI