Otac joj sarađivao i sa Snežanom Đurišić, a ona u „Zvezdama Granda” jedva „izgurala” do refrena!

Iako je, naizgled, s dosta samopouzdanja stala na scenu „Zvezda Granda” i pred članovima žirija se latila mikrofona, Mina Tucaković jedva je uspjela da „dogura” do refrena bez „panik” tastera. Djevojka izvodila numeru „Dabogda propao”, ali se za istu, po svemu sudeći, nije baš dobro pripremila. 

Pošto su odlučujući prekinuli njen nastup, Saša Popović je iskoristio priliku da postavi jedno pitanje njenom ocu, koji je inače muzičar iz čuvenog orkestra „Fleks” i svojevremeno je radio i sa Snežanom Đurišić. Zanimalo ga je, naime, šta je tu pošlo po zlu.

– Niste pripremili kćerku baš kako je trebalo ili šta se tu desilo? – glasilo je pitanje, na koje je tata mlade takmičarke odgovorio kako ona nema iskustva, te da nije došla dovoljno spremna, kao i da on nije imao vremena da radi sa njom.
– Nije ovo bilo dobro. Nisi se spremila, ja negdje možda i mislim da ne treba da se baviš pjevanjem, ali možda i neki rad… Uporan rad na duže, donese neke rezultate – kazala je zatim Đurišićeva.

Pošto ju je poštedio komentara Marije Šerifović, Popović je riječ dao Ceci Ražnatović, koja joj je poručila:

– Problem je, svi smo čuli, zato su i ovi tasteri tu… Od samog ulaska u pjesmu nije bilo dobro, čuje se taj amaterizam, ali potrudi se, radi na svom vokalu. Uporan rad sa nekim ko zna da pjeva i ko će moći da te koriguje.

(24sedam)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI