Opljačkana Zorica Marković: Lopovi upali u kuću i odnijeli stvari vrijedne preko 10.000 eura (VIDEO)

Zorica Marković opljačkana je prošle nedjelje, u noći između četvrtka i petka, kada su joj u porodičnu kuću u Jajincima upala tri nepoznata momka.
Pjevačica je u tom trenutku spavala u svojoj sobi i nije čula nikakvu buku koja bi joj poremetila san. Kada se ujutru probudila, zatekla je haos u dnevnom boravku. Navodno su nestale dvije slike čija je vrijednost 10.000 eura, kao i pozlaćena stona lampa, zidni sat, mobilni telefon i kompletan escajg.

– Zorica maltene nije ni oči otvorila i čim je zakoračila u dnevnu sobu, vidjela je otvorene fioke, a sve što je moglo da bude isprevrtano, nije bilo na svom mjestu. Pola vrijednih predmeta i ukrasa je nestalo, pa joj ništa nie bilo jasno. Prozori su regularno bili zatvoreni, ali vrata otključana. Odmah je pozvala mlađeg sina Iliju i saopštila mu da su joj očigledno provalnici upali u kuću. Zatim je telefonirala poznaniku koji radi kao inspektor u policiji i on je došao u roku od dvadesetak minuta – otkriva pjevačicin komšija i dodaje da su sigurnosne kamere s kuće pomogle da se uhvate lopovi.

– Pošto je Zorica nedavno renovirala kuću, ona je sebe obezbjedila kamerama radi sopstvene bezbjednosti. Kada su u policiji odgledali snimke, odmah je sve odrađeno po nalogu nadležnih organa i krivci su brzo pronađeni. Radi se o lokalnim momcima koji su odranije poznati polciji. Markovićki su odnijete stvari vraćene u roku od dva dana, tako da nije pretrpila nikakvu materijalnu štetu, osim što se potresla i uplašila.
Zorica Marković je neposredno pred ulazak u Zadrugu ugostila ekipu portala alo.rs u svom domu u Jajincima, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI