Oglasio se Lunin stric i šokirao izjavom o njenom rijaliti dečku!

Denser Đole Đogani progovorio je o odnosu svoje bratanice Lune Đogani i Marka Miljkovića, te istakao da ju je njen rijaliti dečko u drugoj sezoni “Zadruge” u kojoj je trijumfovala spustio upravo tamo gdje joj je mjesto.
On bez dlake na jeziku govori o tome kako funkcionišu parovi u rijalitiju i smatra da je Marko inteligentan dečko koji je imao jasan cilj i ističe da ne vjeruje da je s njegove strane tu bilo ljubavi.

Djeluje mi kao dečko koji sve zna. Ušao je u rijaliti sa jasnim ciljem i namjerom. Ne vjerujem da je ljubav u pitanju sa njegove strane. Zna on dobro ko je Luna. Bila je slobodna i sama. Pametan je, inteligentan je, ima dobar rezon, zna šta radi. U nekim trenucima koje sam vidio, spustio je Lunu tamo gdje joj je mjesto, uči je mnogim stvarima koje treba da zna. Kao partneri, drugari i prijatelji, oni su fenomenalni, jači od svih partnera koje smo vidjeli u rijalitiju. Svesni su da su bili potrebni jedno drugom. A da li je foliranje ili nije… Nije ni bitno! Dosta njih se foliralo kako bi bili zanimljivi. Oni su pravili šou, znaju da publika to voli da gleda. Bože moj, pa ni španske i turske serije nisu istinite! Sve je to za široke narodne mase koje to vole. Samo što te široke narodne mase sve prihvataju zdravo za gotovo. Ako to publika voli i traži, izvolite”, rekao je Đole za “Scandal” i ponovio da Luni do nekih određenih godina ništa ne zamjera:

Rekao sam da joj do 25-26. godine ništa ne zamjeram. Za koju godinu će sama shvatiti neke stvari. Ja sam njoj na početku rekao da ima ponašanje koje nije prikladno. Ali, nju su otac i majka razmazili. Roditelji su je voljeli, obožavalli, obasipali ljubavlju i pažnjom, sve joj kupovali i to je normalno. Ovi koji je napadaju… Ma ne napadajte nikoga! Šutite, gledajte i uživajte!”

Onda se osvrnuo na Kristinu Kockar za koju smatra da treba Luni da bude zahvalna na svemu.
To što je Luna radila sa Slobom, radila je na svoju štetu. A Kija neka klekne i zahvali Bogu što je Luna bila takva. Zahvaljujući tome, napravila je karijeru. Uživa, lijepo živi, uzima pare… zaključio je blogerkin stric u intervjuu za Scandal.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI