Oglasio se Isak nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović

Pjevačica Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović glavna su tema u svim medijima otkako su potvrdili da su u vezi.

Međutim poslije nekoliko mjeseci ljubavi došlo je do kraha između ljubavnog para, a tim povodom oglasi se bivši učesnik “Zvezda Granda” Isak Šabanović.

– Tačno je, raskinuli smo. Bilo je prelijepo dok je trajalo… Aleksandra je sjajna djevojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lijepo sjećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima- potvrdio je pjevač za Alo.
Podsjetimo, Mladenovćka je tokom promocije Nadice Ademov za pripadnike sedme sile prva otkrila da ona i Isak više nisu u vezi.

– Došla sam sama, dečka nemam. Slobodna sam. Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita svijeta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al’ valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem – rekla je Aleksandra koja se na promociji pojavila bez pratnje.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI