Oglasio se Darko Lazić nakon priče da je poslije svađe sa Marinom pucao iz pištolja

U medijima su se pojavili navodi kako je pjevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, a sada se i on oglasio ovim povodom. 

Naime, Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a sada su  isplivale nove informacije.

Navodno,  on je tokom svađe sa vjerenicom, počeo da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mjesta gdje drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.
Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Darka Lazića kako bismo provjerili ove navode, a on je  demantovao ove natpise.

– Bože sačuvaj više, majko rođena… Naravno da nije tačno, to su takve gluposti… Debeli demant, ovo je pretjerano – rekao nam je Lazić.

Podsjetimo, u medijima se ovih dana pisalo kako su Darko i njegova vjerenica Marina u svađi, te i da ga je ona ostavila.

– Pusti te priče, cijeli život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj – počeo je Darko.
– Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porječkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej – objasnio je Lazić za Telegraf Jetset.

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI