Oglasila se Severina povodom pisanja da je u vezi sa mlađim vlasnikom vinarije

0
4

Nakon što se pojavila vijest da je Severina u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, reagovao je Severinin tim za odnose s javnošću.
“Htjeli bismo da vas informišemo kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kom je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa”, poruka je koju je poslala preko svog tima za odnose s javnošću.

Koliko je poznato, Severina je još u braku s Igorom Kojićem, ali par se već duže vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti. Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantina provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njen sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u aprilu vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za starateljstvo nad sinom i prošla je godina otkako je sudija Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.
Nakon što su se mediji danas raspisali, Igor je na svom Instagramu objavio nekoliko priča posvećenih svecima Srpske pravoslavne crkve.

Ovo nije jedina religijska objava Igora Kojića u posljednje vrijeme. Uglavnom upravo takve prevladavaju posljednjih nekoliko mjeseci. Osim Severine, na Instagramu prati tek dva profila – patrijarha Pavla i profil Poruke svetih otaca.

(Cdm.me)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI