Nudi 30.000 eura samo da mu neostvarena ljubav otpjeva nekoliko pjesama!

Viki Miljković godinama je u sretnom braku sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, ali i dalje ima muškaraca koji bi sve učinili samo da je upoznaju.
Jedan od njih i želi da da čitavo bogatstvo samo da mu pjevačica zapjeva na proslavi povodom rođenja sina. Za to ima i poseban razlog – Viki je njegova neostvarena ljubav iz mlađih dana, pa pošto mu je tada bila nedostupna, sada kad je postao uspješan biznismen, želi da odriješi kesu i za njen nastup iskešira čak 30.000 eura.

“Viki je najbolja pjevačica svih vremena. Ne krijem da sam bio, a i dalje sam, ludo zaljubljen u nju. To znaju i sve moje žene. Kad god bih je vidio na nekom veselju, plašio sam se da joj priđem jer je s njom uvijek bio njen muž. Ona će zauvijek biti u mom srcu. Što je starija, to je bolja, ženstvenija i ljepša žena. Ma, ona je prava diva, kakva Ceca, Jeca, ova ili ona. Viki je zakon za sve njih sa estrade” ,rekao je biznismen za “Kurir stars”.
On planira i da nabavi pjevačicin broj kako bi je pozvao da mu pjeva na proslavi rođenja sina.

“Vjerujte mi da se više radujem tome da je vidim kod mene na slavlju nego što pravim veselje povodom rođenja djeteta. Takav sam, šta da radim. Ako pristane da za moju dušu dođe i otpjeva nekoliko pjesama, onda mogu da umrem”, rekao je biznismen za pomenuti list.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI