Novogodišnji koncert Petra Graše u dvorani Pecara u Širokom Brijegu

Regionalna pop zvijezda i jedan od najuspješnijih hrvatskih autora Petar Grašo održat će 27. decembra veliki novogodišnji koncert u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Koncert je na radost velikog broja Grašinih fanova najavila agencija PRimera koja se nakon tri godine ponovo vraća na Pecaru sa organizacijom koncerata najvećih muzičkih zvijezda regije.

“Ranijih godina u našoj organizaciji su održani koncerti Olivera Dragojevića na kojem su gosti bili Stjepan Hauser i klapa Hrvoje, potom Željka Joksimovića, Mate Miše Kovača, a ove godine, s obzirom na njegovu popularnost, Petar Grašo je najlogičniji izbor”, pojasnili su iz agencije PRimera, te najavili kako su prve ulaznice od danas u prodaji.
Early bird ulaznice po cijenama 15 KM parter i 20 KM tribine u prodaji su na info pultu Mepas Malla u Mostaru i sistemu Kupikartu.ba.

Grašina karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom i nesumnjivo je da će publika, koja se očekuje iz cijele regije i dijaspore, uživati u brojnim hitovima, među kojima su “Utorak”, “Ko nam brani”, “Volim i postojim”, ali i novijim pjesmama kao to su “Moje zlato”, “Ako te pitaju” i brojnim drugim.

(Klix)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI