NOVO LJUBAVNO GNIJEZDO: Andreana Čekić kupila luksuzan stan

Pjevačica Andreana Čekić kupila je još jedan stan u naselju Vračar i planira da se tamo useli da svojim vjerenikom Markom Miloševićem.
– Selimo se tako da kad nisam u emisijama i na nastupima posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka – rekla je Andreana u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Mediji su mnogo pisali o njenom turbulentnom ljubavnom životu, kao i da su njih dvoje svađali i raskidali, i njihov početak veze je bio pod velikom pažnjom medija jer je on bio oženjen.

– Pisali su grozne stvari – da smo se tukli, da sam ja njega tukla ali to nije istina. Mi se jesmo malo posvađali ali očigledno kad se neko poznat posvađa onda je to deset puta veći skandal. Ja živim svoj život, neka pišu šta god žele. Navikli smo i on i ja i nama je najvažnije da se volimo i da živimo sretno, da zajedno maštamo, planiramo i stvaramo – rekla je pjevačica koju je partner vjerio još prošle godine. Planirali su svadbu ali još uvijek nisu ugovorili datum.
– Možda svadba bude poslije ljeta, vidjećemo – rekla je sa osmjehom Andreana. Na pitanje da li će organizovati žurku za useljenje u novi dom za kolege i prijatelje, pjevačica kaže da joj je dosta slavlja i muzike.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI