Nihad Alibegović: ”Jelenu treba razumjeti, a za Bosanca nisam znao da je takav”

Nihad Alibegović član je žirija popularnog muzičkog takmičenja u Sarajevu ”Zvijezda možeš biti ti” na koje mnogi gledaju kao na pandan ”Zvezdama Granda”.

Međutim, Nihad kaže da ova dva takmičenja ni po čemu nisu slična osim krajnjem cilju, pronalaženju zvijezde- Dosta se razlikuju, ponajviše kada je riječ o žiriju. Saša Popović je to organizovao na jedan drugi način gdje je dosta akcenat na zezanju žirija međusobno i ne bi valjalo da mi to kopiramo. Ali takmičari su kao i svuda, dođu tu da pjevaju i pokažu šta znaju- kaže Nihad za Grand.Online.
Na pitanje koji član žirija mu se u ”Zvezdama” najviše dopada i sa kim bi pronašao zajednički jezik, pjevač kaže- Bosanac mi je interesantan. Ja njega znam dugi niz godina, čak mi je i na pjesmi radio i znao sam da je duhovit ali nisam očekivao tu vrstu zezancije. Svako ima nešto svoje, ali Jelenu Karleušu definitivno samo treba razumjeti.

– Ja sam kao član žirija recimo blag. To jest, šta god da kažem na sceni uvijek poslije iza scene ohrabrim i pohvalim tog nekog. Uvijek se trudim da dam konstruktivnu kritiku- ispričao na je Nihad za kraj.

(Grand.online)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI