NEVOLJE KOD SLAVNIH ŽIVOJINOVIĆA: Stefan zaratio sa porodicom i potpuno se zapustio!

0
71

Odnosi u porodici Živojinović su izgleda sve više zategnuti.

Naime, sve više se priča o tome da pjevačica nije u dobrim odnosima sa sinovima. Prvo je u medije dospjela informacija da Lepa Brena brani svom sinu da oženi djevojku Sandru, ali kako pernosi ekipa emisije “Paparaco lov” pjevačica nije u dobrim odnosima ni sa sinom Stefanom Živojinovićem.

Tačnije, Stefan nije u dobrim odnosima sa većim dijelom članova svoje porodice, samo je u kontaktu sa bratom Filipom Živojinovićem, sa kojim se viđa ispred kuće na Bežanijskoj kosi, malo popričaju i nastavi svojim putem.
Kako se navodi, sukobi su nastali kada je Stefan odlučio da prekine muzičku karijeru u koju je porodica polagala nade, te je samo naprasno medijima stiglo obaviještenje da se mladi Živojinović povlači iz javnosti i da moli pripadnike sedme sile da ga više ne pominju.

Postoji i druga priče, a to je da Stefan ima djevojku i da je ona ta koja se ne sviđa porodici, a ne Viktorova izabranica. Stefan živi sada kod djevojke, a navodno porodica smatra da je ona iskvarila onog dobroćudnog i povučenog mladića.

Kako god, definitivno nešto nije u redu u odnosima ove porodice, jer se na snimcima jasno vidi da se Stefan druži samo sa Filipom, a u prilog svemu ide i to da nije bio ni na rođendanu svoje majke.
(Republika)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI