NEVJEROVATNA LJUBAVNA PRIČA! Đorđe je upoznao Olju na gostovanju, a već je tada znao da će je oženiti!

Đorđe Balašević napustio nas je danas u 67. godini, a njegov život sem emotivnih stihova zasigurno je obilježila i ljubav sa suprugom Oliverom.

Toliko emotivnih balada koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim u toku svoje dugogodišnje karijere otpjevao je Đorđe Balašević. Međutim, mnogi se pitaju da li bi postojale ovakve numere da popularni kantautor daleke 1979. godine nije upoznao svoju suprugu Oliveru, sa kojom je bio četiri decenije u braku i koja je bila njegova najveća podrška, ali i inspiracija.

Slavni kantautor upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić,  bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano. Oboje su bili gosti novosadske televizije – Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar. Riđokosa djevojčica koja je studirala organizaciju rada u Novom Sadu, tad nije ni sanjala da će u tog “razbarušenog” i “neobaveznog” mladića s gitarom zaljubiti “skroz na skroz”.
Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja, trebalo je da odluči između te svoje ljubavi i ove nove, koja se tek rađala.

Olivera i Đorđe se nisu odmah vjenčali, iako su odlučili da budućnost provedu zajedno. Rođena je već i mala Jovana, bila je beba s nepunih šest mjeseci kad su ipak riješili da obave i tu formalnost.
Iz njihove ljubavi, izrodilo se troje djece, Jovana, Jelena i Aleksa. A od 2013. godine ova porodica bogatija je i za dvije unuke koje je rodila kćerka Jelena.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI