Nervozna Rada galamila na Harisa ispred kafane

Rada Manojlović važi sa strpljivu i odmjerenu mladu damu, ali kada joj neko stane na žulj, onda pjevačica nema dlake na jeziku.

U ovom slučaju je nastradao njen dečko Haris Berković. Iako izbjegava da se pretjerano pojavljuje na gradskim dešavanjima, Manojlovićka je odlučila da se maksimalno opusti i prepusti čarima noćnog provoda.

Rada je stigla u ugovoreno vrijeme ispred jedne gradske kafane gdje je već trebalo da je čeka njen dečko Haris. Kada je vidjela da ga nema, zabrinula se, jer zna da on uvijek dolazi na vrijeme, međutim, kada se pojavio tek nakon pola sata, nastao je haos.

– Iako je bilo jako hladno napolju, rada je strpljivo čekala Harisa da se pojavi. Nakon petnaestak minuta uporno je pokušavala da ga dobije na telefon, ali se on nije javio, tek nakon pola sata on se pojavio na parkingu ispred ove beogradske kafane.

Rada je urlala na njega jer ne poštuje dogovor i njeno vrijeme. Objašnjavala je kako je užasno hladno i da se smrzla čekajući ga. Haris je shvatio da je pogriješio , pa se izvinio svojoj djevojci, a ona mu je uz poljubac sve oprostila – kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI