NEPOZNATI MLADIĆ NASRNUO NA LJUPKU STEVIĆ! STAVIO JOJ PIŠTOLJ NA ČELO, PJEVAČICA ZADOBILA TJELESNE POVREDE

Ljupka Stević napadnuta je sinoc oko 19 časova na Voždovcu. Na pjevačicu je nasrnuo za sada javnosti nepoznati mladić, stavio joj ruku preko usta i oborio na pod.

Ona se vraćala iz teretane i željela je da svrati do prijateljice i tada je primjetila da je prati muškarac. Međutim, pjevačica nije očekivala da će biti napastvovana. Sve se brzo odigralo.

Nasilnik ju je najprije oborio na pod, a potom naslonio pištolj na čelo. Ljupka od straha nije smjela da zapomaže, nego je pomno slušala šta joj nasilnik priča. On joj je rekao da pazi šta radi i zaprijetio da o incidentu ne smije da zucne. Stevićeva je tom prilikom zadobila tjelesne povrede, nakon čega je završila u bolnici, prenosi Kurir.

Pozvali smo je i ona je potvrdila naša saznanja.

– Policija radi na slučaju. To je sve što želim da kažem. Molim vas da me za sada razumijete – bilo je sve što je pjevačica rekla i spustila slušalicu.

Inače, Stevićeva se na Instagramu pohvalila novom pjesmom “I ne laži me” koju joj je uradio Stefan Đurić Rasta, ali dok se ne oporavi, promocija koju je planirala za sledeću nedelju će biti odložena.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI