Neda Ukraden moli Snežanu Đurišić za oproštaj!

Kada je nedavno bila na Grandu u ulozi gostujućeg žirija, Neda Ukraden je iskoristila priliku da se obrati Snežani Đurišić i zamoli je za oproštaj budući da nekoliko godina nisu u dobrim odnosima! Podsjećanja radi, Neda je Sneži bila miljenica, ali ju je izbacila iz srca buduići da je Neda, nekoliko puta uvrijedila, doduše nije namjerno, ali ju je uvrijedila. Naime, do toga je došlo kada je Neda u jednoj emisiji na Pinku rekla da pojedine zvezde Granda bolje pjevaju od članova žirija. Taj komentar se odnosio na Snežanu jer je Neda tada komentarisala takmičarku koja je pjevala Đurišićkinu pjesmu.
Nakon toga njih dvije su se srele i Sneža je iskoristila priliku da je pita: Je li, Nedo, ko to pjeva bolje od mene?! Na to joj je Neda rekla: Ma niko, ljepotice moja! Tom prilikom Snežana je sjedila sa Vesnom Zmijanac, i tada su komentarisale Nedu Ukraden! Između ostalog, rekle su kako bi voljele da poput Nede, kada se približe sedamdesetoj, izgledaju tako dobro i zategnuto. I dok su tako ćaskale smijući se, riješile su i da se malo našale pred svima sa Nedom, pa joj je Snežana viknula Baš te evo ogovaramo kako bismo voljele da izgledamo kao ti u tvojim godinama, smijala se Sneža pozdravljajući se i ljubeći obje.

Neda Ukraden na to, međutim, ništa nije rekla, samo se kiselo nasmijala, a onda je brzinski smislila kako da im uzvrati na ovu provokaciju Ajde sve tri da se slikamo pred fotoreporterima, nemaju naše zajedničke slike, na šta je Vesna poentirala u šali Bolje nemoj, vidi nas, a vidi tebe! A Sneža je rekla: Ajde da obje stanemo pored tebe, nadamo se da ćemo i mi tako dobro da se držimo kao i ti u tvojim godinama i tako je ironično pecnula Nedu!
Međutim, sve se zakuhalo prije dvije godine kada je Sneža davala intervju, a Neda se ubacila usred snimanja i dobacila: ja ću pjevati na Đurišićkinoj svadbi! Voditelj se pitao otkud to i zamolio Snežu da objasni da li se udaje, na šta je ona rekla Ma kakva udaja, Neda lupeta gluposti kad nema šta da radi! Sada je Neda pak riješila da zakopa sve ratne sjekire sa Snežom, pa je bila i te kako fina i ljubazna sa njom prilikom posljednjeg susreta, tako da vjerujemo da su sitne čarkice i prepucavanja sada iza njih

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI