Neda Ukraden i Goran Karan – duet na pomolu? (VIDEO)

0
14

Šta se dešava kada se na snimanju sretnu dvoje vrsnih umjetnika kakvi su Neda Ukraden i Goran Karan? Pa razmišlja se o eventualnom duetu! Oboje su kroz karijeru snimali često duetske pjesme, ali u ovoj muzičkoj kombinaciji nismo imali prilike da ih vidimo.
Inače, Nedino gostovanje u Đakovu u prepunom klubu Shine, ostaće upamćeno po izvanrednoj atmosferi, jer je publika pjevala u jedan glas svaku Nedinu pjesmu, a jedna posebno neobična ekipa ostavila je pjevačicu bez teksta:

– U mnoštvu fanova jedna ekipa meni posebno odanih fanova iz raznih dijelova bivše Juge – od Virovitice, preko Požege, Iloka, Vinkovaca do Podgorice, donela mi je prelijepo aranžirano cvijeće i na pergamentu sa zavezanom svilenom trakom dobila sam i dirljivu poruku “Hvala što ste deo naših odrastanja i sazrevanja. Vi ste naša zvijezda sreće, ljubavi, snage…” – rekla je pop zvijezda.


Pop diva je iskoristila ovo gostovanje da obiđe znamenitosti ovog starog slavonskog grada koji krasi poznata katedrala. Neda nastavlja koncertne aktivnosti i ubrzano se priprema za veliki nastup u Las Vegasu početkom maja kada će scenu podeliti sa čuvenim Enrikeom Iglesijasom na European Music Festu.

(Paparazzo.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI