Nazvali su ih zebrama u cirkusu , a onda je uslijedilo prepucavanje sa žirijem “Zvezda Granda”!

Kada je tandem koji čine Valentina i Violeta nastupio na sceni “Zvezda Granda”, članovi žirija ovog muzičkog talent šou-programa su bili i više nego inspirisani da razgovaraju sa njima.
Osim što su se manje-više svi složili da njihovo pjevanje nije na zadovoljavajućem nivou, Đorđe David poručio da su “zebre”, Jelena Karleuša ih je nazvala “lavicama u cirkusu Medrano”.

– Vas dvije kao da ste došle iz nekog paralelnog univerzuma. Izgledate kao da niste sa ove planete. Kao da ne pripadate ovdje – bila je inspirisana pjevačica.

Konflikt je, međutim, nastao kada je Jelena izgubila strpljenje budući da Valentina i Violeta nisu uspjele da se dogovore koju će pop pjesmu otpjevati bez pratnje muzike.

– Ma, otpjevajte bilo šta moderno 15 sekundi u dvoglasu!

– Nemoj da se dereš! Možeš lijepo reći! Hvala, Jeco, super si! – odgovorila joj je jedna od njih.

– Da li se one z********u sa nama?! – zapitala se Karleuša, a novi šok je uslijedio kada je kandidatkinja nastavila da je oslovljava sa “Jeco” i da joj šalje poljupce.

– Jeca će da nas uzme u svoj tim! Slatka je kao lutkica. Hajde, Jeco!


– Slušaj, lutkice, da ti kažem. Ja vas dvije ne bi uzela taman da ste jedini kandidati. Vas dvije pojma nemate, a posebno ti, lutkice, sa lijeve strane! Ti nijedan ton nisi ubola. Ovo je bila jedna katastrofa.

Valentina i Violeta naposlijetku nisu prošle u naredni krug budući da niko od prisutnih nije želio da im bude mentor.

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI