Nataša poliva repera, Tara skače na nju, čupa joj kosu!

Nataša Radan i Nenad Aleksić Ša su se sukobili tokom sinoćne igre istine u rijalitiju “Zadruga”. Nakon niza uvreda koje su iznijeli jendo drugom u lice, Nataša je zgrabila flašu vode i počela da poliva repera. Sve je krenulo od pitanja Sandre Rešić.

– Objasni kratko šta je to što se desilo jutros, zašto si toliko poludio? – pitala je Sandra Ša.

– Ne prezam od ni od čega, to mogu da pričaju sitne duše. Nek pričaju šta god, rasprava je bila oko neke klope. Te neke žene prenose neke gluposti. A znaju da se pričalo i o mojoj ženi, znaju da nisam dobro, pa sitnica može da me izbaci iz takta. Te ku*avele koje su ušle u kupatilo, a Tara se primi na keca, pa skoči – govorio je Ša.
– Pošto se prave lude, pitao sam je, namazanu, zašto si rekla Tari. Sad se izdala. Što si prenijela Tari? – pitao je Ša.

– Jesi joj gurnuo prstiće u izolaciji? – vikala je Nataša.

– Nataša Radan se provjereno je*e za lovu, provjereno! A vi možete da pričate šta hoćete. Sad sam lagan, možete da mi se napu*ite ku*ca! – rekao je Ša.

Kada je to vidjela Tara Simov je skočila da ga zaštiti pa je počupala Radanovu za kosu. Zadruagri su skočili da ih razdvoje, pa je reagovalo i obezbjeđenje.

(Srbijadanas)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI