Nataša Bekvalac slavi 20 godina rada koncertom u Areni

Od prvog pojavljivanja na festivalu u Herceg Novom sa numerom Laži me, do najnovije pjesme Muško više ne mogu, prošlo je dvije decenije. Brojni hitovi kao što su Nikotin, Mala plava, Dodji mami, Ponovo, Mali signali redali su se u međuvremenu, a svi oni biće dio spektakularnog koncerta 14. februara u Beogradskoj areni, kojim će Nataša Bekvalac proslaviti 20 godina muzičkog rada.
Jedna od najpopularnijih pop zvijezda sa ovih prostora koncertom u najvećoj hali na Balkanu, u organizaciji Skymusic-a, želi da pomjeri svoje granice ali i da prikaže scensko muzički spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji.

Nataša je okupila tim najpriznatijih profesionalaca – reditelja, scenografa, koreografa koji su u saradnji sa najboljim producentima osmislili dvoiposatni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pjesma biće u potpuno novom aranžmanu, a cijeli repertoar kreiran je tako da nema predaha.

“Sada sam konačno spremna za nešto što će definitivno biti prekretnica u mojoj karijeri i mom životu. Prije samo godinu dana bila sam na emotivnom dnu, imala sam utisak da nema mračnijih dana od tih i da nema izgleda da će svjetlost ikada doći. Kada jednom snaga počne da se vraća, kad jednom počnete polako da ustajete i pravite nove korake – taj proces nema kraja.” rekla je Nataša i dodala: “Svaki dan snaga je sve veća i svaki dan je sunce sve jače. Iz te snage ja sam donijela odluku, iz te ljubavi stvaram nešto što želim da ostane i traje zauvijek. Neće to biti koncert. To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najljepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku – pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav”.
Posjetioci će imati priliku da uživaju u koncertu i na Ultra Fan Pit i VIP platformama, a za one najbrže – ograničeni broj karata po promotivnoj cijeni od 690 dinara u prodaji je od danas putem sajta i na prodajnim mjestima tickets.rs

(Kurir)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI