Nakon Tomine diskvalifikacije Nadežda ispričala sve o 50.000 eura kazne (VIDEO)

0
91

Pjevačica Nadežda Biljić ponovo je u naručju svog voljenog Tome Panića! Iako su se dogovorili da ga sačeka u finalu „Zadruge 4“ sa lovom u rukama, on je samo par dana nakon što je ona napustila imanje diskvalifikovan i sada mora da plati TV „Pink“ naknadu od tričavih 50.000 eura.

Pjevačica, koja se i ranije žalila na lošu materijalnu situaciju u njihovom domu, kaže, ne očajava, a o kazni i ne razmišlja.

– Nemam pojma šta će se desiti, niti odakle ćemo platiti, niti se time opterećujem trenutno. Ne zanima me – kaže za „Alo!“ Nadežda Biljić i dodaje:
– Presretni smo što smo skupa, konačno. Susret oca i sina je bio jako dirljiv. Kad je Toma vidio Longa, a pogotovo kada ga je uzeo u ruke, počeo je da plače, a onda su ubrzo jedan drugome počeli da se osmjehuju – kaže Nadežda i objašnjava:

– Kada je Toma ulazio u rijaliti, Longo je bio beba, bio je mali i imao je sondu, a sada je zatekao dječaka koji je bukvalno promijenio lični opis. Skinuo je sondu, počeo lijepo da jede, ubucio se… – opisuje Nadežda dirljivi susret oca i sina.

– Longo jedino ima plave oči na moju majku. Sve ostalo je povukao na nas dvoje, ali više na Tomu nego na mene. Ima njegovu kovrdžavu kosu i čupav je – kaže Nadežda kroz smijeh.

Neću da se pomirim sa svekrvom

Nadežda ne krije sreću zbog toga što je Toma nakon napuštanja „Zadruge“ došao kod njih u Valjevo umjesto u rodni Svilajnac.
– Majku nije vidio, već su se samo čuli telefonom. Javio joj se kada je izašao iz rijalitija, malo su porazgovarali i to je to. Ona mu je rekla da „riješi situaciju“, ali od toga, barem što se mene tiče, nema ništa. Ja sa gospođom Jasminom nemam kontakt i tako će ostati – kaže Biljićeva.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI